Zašto odabrati Operando?

“Operando (Lat.) = Operating / Working (Engl.) = Radni / Raditi (Hrv.) je glagolski pridjev koji označava određenu operaciju / radnju, u ovom slučaju poslovnu aktivnost “. U nastavku saznajte zašto odabrati Operando za poslovnog partnera.

Danas smo svjedoci nikad dinamičnijih strukturalnih promjena u društvu i globalnom poretku te ekonomskih odnosa diljem svijeta, što ima za rezultat veliku smjenu generacija od one okrenute proizvodu prema onoj koja je u potpunosti uronjena u digitalno doba i kulturu “individualnog dojma”. Sukladno tome se i odnosi na tržištu mijenjaju velikom brzinom što zahtjeva kreativnost, fleksibilnost te veliku troškovnu racionalnost kako bismo bili sposobni pružiti ono što današnji potrošač/korisnik traži i želi.

Potreba je da se stariji i iskusniji pojedinci povezuju s mladim ljudima koji su u trendu te prepoznaju to što je već mainstream, te uče jedni od drugih da dijele iskustvo koje su stekli kroz godine, kako bi bili što spremniji ući u sve kompetitivniji svijet koji danas vlada. Jedino sinergijom je moguće postići potreban balans koji može osigurati određen uspjeh.

Svaki dan susrećemo mnoštvo novih proizvoda i usluga te reviziju već postojećih potaknuto novim digitalnim dobom, te globalizacija tržišta gdje svi traže svoju priliku da budu baš oni koje bi netko želio/trebao, a time je i ukupna kompleksnost poslovanja veća.

Sve navedeno će se u budućnosti vjerojatno još i brže mijenjati i bit će teže predvidljivo, s obzirom na to da se najavljuje snažan razvoj novih tržišta i kontinenata koji će ugrožavati postojeći poredak i uvelike promijeniti navike koje su danas dominantne.

Zašto Operando?

Operando je u mogućnosti pružiti široku paletu usluga kako bi ste našli svoje “mjesto pod zvijezdama” ili učvrstili temelje svoga poslovanja u regiji JI Europe te u većini kanala distribucije i industrija. Snažnom mrežom kontakata te iskustvom u radu unutar svih kanala distribucije te različitih industrija unutar FMCG-u, B2B i FSD segmenata. Ono što Vam je potrebno mi smo u mogućnosti ponuditi, bilo da je integrirana ili pojedinačna usluga.