Ostale usluge

Pravne i administrativne usluge

Investitorima i/ili onima koji se odluče pokrenuti (razvijati) posao u Republici Hrvatskoj potrebno je informiranje o načinu usklađivanja s aktivnim zakonima u RH. Naše pravne i administrativne usluge podrazumijevaju definiranje svih bitnih obrazaca za zadovoljenje zakonske regulative i/ili nužnih za otvaranje tvrtke i njezino funkcioniranje: registracija tvrtke; otvaranje žiro-računa tvrtke; sjedište iz usluge te sve ostale administrativne i pravne zahtjeve.

Također pomažemo našim klijentima pri usklađivanju u području Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (GDPR) te zaštitu i registraciju svih potrebnih patenata, žigova ili receptura koje su označene kao poslovna tajna ili zahtjevaju posebne zaštite.

Savjetovanje u iskorištavanju potencijala EU fondova

Pružamo uslugu praćenja natječaja i periodičkog izvještavanja o prilikama za financiranje. Definiramo projekte te izradu projektnih prijava s ciljem apliciranja. Nudimo izradu studija (pred)izvedivosti, izradu tender dossiera, evaluacijskih i financijskih izvješća te ostale dokumentacije.

HBOR/HAMAG-BICRO savjetovanje

Pomažemo vam u apliciranju i pripremi dokumentacije za sredstva koja navedene institucije osiguravaju, kao nadopunu EU financiranju, ali i bez EU financiranja.

Hrvoje Ljubičić
Hrvoje Ljubičić

Osnivač

Zauzmite mjesto na tržištu uz Operando

Kod nas je klijent na prvom mjestu. Kontaktirajte nas!

Analiza

Analiza tržišne vrijednosti
proizvoda i usluga

Analiza tržišne vrijednosti proizvoda i usluga

Branding

Evaluacije snage i pozicije
brenda

Branding proizvoda i usluga

Consulting

Financijski consulting i izrada feasibility studija

Consulting

Održivi razvoj

Solarne elektrane, filtracija vode, učinkovita rasvjeta

Outsourcing