Financijski consulting

Financijski consulting i izrada feasibility studija

Financijski consulting i izrada feasibility studija predstavljaju ključne korake ako razmatrate ulaganje u određenu industriju ili zemljopisnu regiju. Feasibility studija predstavlja dokument koji je nit vodilja pri odluci hoće li se krenuti u određen poslovni projekt ili ne te se naručuje i izrađuje za projekte veće ukupne vrijednosti. To su najčešće projekti preko 100.000 eura. Sadržajno je vrlo slična poslovnom planu, međutim opširnija je i detaljnija.

Osim uobičajenih analiza, feasibility studija donosi analizu kroz financijske pokazatelje i procjene rizika, izradu SWOT analize te pregled relevantnih trendova u zemlji i regiji.

Naša usluga financijskog consultinga pruža sveobuhvatne analize i planiranje, čime pružamo podršku klijentima u donošenju odluka i ostvarenju željenih poslovnih rezultata.

Poslovni plan

Nudimo i izradu poslovnih planova prema Vašim željama i potrebama. Naši cjeloviti poslovni planovi ne samo da sadrže osnovne informacije poput vizije, misije i ciljeva tvrtke, već također obuhvaćaju analize tržišta, marketinške strategije, operativne planove te financijske projekcije. Naš pristup usmjeren je na praktičnost i izvodljivost, što pomaže u postavljanju čvrstih temelja za vaše poslovne ambicije.

Hrvoje Ljubičić
Hrvoje Ljubičić

Osnivač

Zauzmite mjesto na tržištu uz Operando

Kod nas je klijent na prvom mjestu. Kontaktirajte nas!

Branding

Evaluacije snage i pozicije
brenda

Branding proizvoda i usluga

Analiza

Analiza tržišne vrijednosti
proizvoda i usluga

Consulting

Održivi razvoj

Solarne elektrane, filtracija vode, učinkovita rasvjeta

Outsourcing