Usluge

Analiza tržišne vrijednosti
proizvoda i usluga

Nudimo izradu izvještaja o konkurentnoj prednosti proizvoda i usluga za koje postoji ideja ili potreba da se plasiraju na lokalna tržišta, te operativno izvršenje i praćenje rezultata. Po zahtjevu organiziramo i manja ili ekstenzivna istraživanja tržišta, u skladu s pravilima struke i kvalitetnim uzorkovanjem.

Evaluacija lokalnog predstavnika

Provodimo i evaluacije postojećeg zastupnika, distributera ili trgovinskog predstavnika na domaćem tržištu (po parametrima koji uključuju poslovne reputacije, financijske stabilnosti, portfelja i brandova, aktivnosti na domaćem i regionalnim tržištima…)

Branding proizvoda i usluga

Provodimo evaluacije snage i pozicije branda, ukoliko je već prisutan na tržištu  direktno ili putem postojećih posrednika. Nudimo uslugu razvoja lokalno prilagođenog branda, kroz definiranje te implementaciju branding strategije za pozicioniranje na lokalnom tržištu.

Financijski konzalting i izrada feasibility studija

Za vas možemo izraditi feasibility studiju u kojoj su sažeti svi elementi nužni za inicijalno promišljanje ulaganja u određenu industriju ili zemljopisnu regiju. Navedena usluga može uključivati mystery shopping, izradu SWOT analize te pregled relevantnih trendova u zemlji i regiji.

Poslovni plan

Nudimo i izradu cjelovitih poslovnih planova prema željama i potrebama.

Usluge outsourcinga

Za potrebe klijenta odrađujemo orijentacijsko brifiranje klijenata, spajanje s lokalnim tvrtkama, izvještavanje o ciljanom tržištu, operativni rad na prodajnim prilikama. Nudimo i odrađivanje inicijalnog tržišnog pozicioniranja, ostvarivanje kontakta s dobavljačima, potencijalnim partnerskim tvrtkama, uspostavu kontakta s lokalnim vlastima.

Interim management / Privremeni managment

Privremena organizacija i vođenje poslovanja do zrelije faze.

BTL marketing

Usluge koje nudimo su unapređenje prodaje, organizacija događaja, uzorkovanje, promocije unutar trgovine, ciljana promidžba, izrada POS materijala i sl.

Ostale usluge

Pravne i administrativne usluge

Investitorima i/ili onima koji se odluče pokrenuti (razvijati) posao u Republici Hrvatskoj potrebno je informiranje o načinu usklađivanja s aktivnim zakonima u RH.

Usluge podrazumijevaju definiranje svih bitnih obrazaca za zadovoljenje zakonske regulative i/ili nužnih za otvaranje tvrtke i njezino funkcioniranje: registracija tvrtke; otvaranje žiro-računa tvrtke; sjedište iz usluge te sve ostale administrativne i pravne zahtjeve.

Također pomažemo našim klijentima pri usklađivanju u području Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (GDPR) te zaštitu i registraciju svih potrebnih patenata, žigova ili receptura koje su označene kao poslovna tajna ili zahtjevaju posebne zaštite.

 

Savjetovanje u iskorištavanju potencijala EU fondova

Pružamo uslugu praćenja natječaja i periodičkog izvještavanja o prilikama za financiranje. Definiramo projekte te izradu projektnih prijava s ciljem apliciranja. Nudimo izradu studija (pred)izvedivosti, izradu tender dossiera, evaluacijskih i financijskih izvješća te ostale dokumentacije.

HBOR/HAMAG-BICRO savjetovanje

Pomažemo vam u apliciranju i pripremi dokumentacije za sredstva koja navedene institucije osiguravaju, kao nadopunu EU financiranju, ali i bez EU financiranja.

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali korisničko iskustvo na našim stranicama. Nastavkom korištenja stranice ili klikom na gumb "prihvaćam", pristajete na korištenje kolačića.