Zašto Operando?

Zašto odabrati tvrtku operando

Zašto ne ?!

“Operando (Lat.) = Operating / Working (Engl.) = Radni / Raditi (Hrv.) je glagolski pridjev koji označava određenu operaciju / radnju, u ovom slučaju poslovnu aktivnost “

Danas smo svjedoci nikad dinamičnijih strukturalnih promjena u društvu i globalnom poretku te ekonomskih odnosa diljem svijeta, što ima za rezultat veliku smjenu generacija od one okrenute proizvodu prema onoj koja je u potpunosti uronjena u digitalno doba i kulturu “individualnog dojma”. Sukladno tome se i odnosi na tržištu mijenjaju velikom brzinom što zahtjeva kreativnost, fleksibilnost te veliku troškovnu racionalnost kako bismo bili sposobni pružiti ono što današnji potrošač/korisnik traži i želi.

Potreba je da se stariji i iskusniji pojedinci povezuju s mladim ljudima koji su u trendu te prepoznaju to što je već mainstream, te uče od jedni od drugih njih da dijele iskustvo koje su stekli kroz godine, kako bi bili što spremniji ući u sve kompetitivniji svijet koji danas vlada. Jedino sinergijom je moguće postići potreban balans koji može osigurati određen uspjeh.

Svaki dan susrećemo mnoštvo novih proizvoda i usluga te reviziju već postojećih potaknuto novim digitalnim dobom, te globalizacija tržišta gdje svi traže svoju priliku da budu baš oni koji bi netko želio/trebao a time je i ukupna kompleksnost poslovanja veća.

Sve navedeno će se u budućnosti vjerojatno još i brže mijenjati i bit će teže predvidljivo, s obzirom na to da se najavljuje snažan razvoj novih tržišta i kontinenata koji će ugrožavati postojeći poredak i uvelike promijeniti navike koje su danas dominantne.

Operando je u mogućnosti pružiti široku paletu usluga kako bi ste našli svoje “mjesto pod zvijezdama” ili učvrstili temelje svoga poslovanja u regiji JI Europe te u većini kanala distribucije i industrija. Snažnom mrežom kontakata te iskustvom u radu unutar svih kanala distribucije te različitih industrija unutar FMCG-u, B2B i FSD segmenata. Ono što Vam je potrebno mi smo u mogućnosti ponuditi, bilo da je integrirana ili pojedinačna usluga.

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali korisničko iskustvo na našim stranicama. Nastavkom korištenja stranice ili klikom na gumb "prihvaćam", pristajete na korištenje kolačića.