Jubilarni 15. međunarodni festival vina i kulinarstva Zagreb VINO.com održan je od 25. do 28. studenog 2022. godine hotelu Esplanade.

Festival je u cijelosti posvećen kulturi stola, vinu i hrani, kao nezaobilaznom dijelu gospodarstva i turističke ponude. Budući da se festival održava uoči božićnih i novogodišnjih blagdana bio je to ujedno i dobar uvid za poslovne ljude i građane o mogućnostima u mjesecu darivanja.

Kao što je vidljivo iz odaziva mnogobrojnih izlagača, proizvođači su prepoznali vrijednost festivala. Nadaju se da će i ljubitelji vina prepoznati izniman trud uložen u organizaciju te dobro prihvatiti manifestaciju.

Izborom hotela Esplanade dobili su izvanrednu podršku za uspješno održavanje festivala i ostvarenje želje proizvođača da se u zagrebačkoj metropoli predstave na modernom i svjetski prepoznatljivom događaju. 

Svi izlagači imaju puno povjerenje u manifestaciju te u tim koji ju je osmislio i koji je operativno organizira na način da je postala jednim od najznačajnijih događaja ovoga tipa u Hrvatskoj i šire.

Više informacija možete pronaći na stranici festivala dostupnoj na linku.

Izvor: VINOcom